Tourspel 2015 Leeuwarderadeel  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Wijzigingsformulier Tourspel 2015

Heb je reeds een wedstrijdformulier opgestuurd, maar wil je één of meer renners wijzigen, vul dan onderstaand formulier in.
Let er hierbij op dat wijzigingen uiterlijk tot en met vrijdag 3 juli 23:59 worden geaccepteerd en dat je bij het versturen van een wijzigingsformulier je volledige nieuwe tourploeg invult!

Voordat je het wedstrijdformulier invult en verzendt, kun je voor het samenstellen van je tourploeg onderstaande excel-overzichten raadplegen. Dit is een handig hulpmiddel om je renners te selecteren. Veel succes met het samenstellen van je tourploeg(en)!

Excel-bijlage : excel-overzicht van alle wielrenners
Excel-bijlage : excel-overzicht van alle wielrenners, gesorteerd per ploeg

** Belangrijke mededeling**
De wielrenners die gekozen kunnen worden zijn gebaseerd op het blad Tour Special 2015. Dit blad is 16 juni jl. verschenen en alle renners die in dit blad zijn vermeldt, zijn opgenomen in het wedstrijdformulier. Dit zorgt voor een ruime keus aan renners!
Pas kort voor de start van de Tour de France is bekend welke renners definitief zullen starten. Om zoveel mogelijk te voorkomen dat je renners kiest die uiteindelijk niet meedoen aan de Tour de France, raden wij jullie aan om de berichten in de media, op telektekst en internet goed in de gaten te houden!


Voornaam*

Achternaam*

Plaats

E-mail adres*

Bevestig uw E-mail adres*Sprinters

1.
2.
3.
4.
5.
6.

 Reserve-renners (optioneel)
a.
b.
c.
 

Ronderenner (klimmers / allround)

1.
2.
3.
4.
5.
6.

 Reserve-renners (optioneel)
a.
b.
c.
 

Overige renners

1.
2.
3.

 Reserve-renners (optioneel)
a.
b.
c.
 

Opmerkingen


CAPTCHA Image
Andere afbeelding


Neem letters uit bovenstaande afbeelding over

  


 * = verplichte velden    

Na het invullen en opsturen van je online wedstrijdformulier, hoor je op het scherm een bevestiging te krijgen van het succesvol versturen van het formulier en je moet een mailtje hebben ontvangen met een overzicht van de door jouw gekozen renners. Is dit niet het geval, neem dan contact op met de websitebeheerder via de menu-optie "Contact".     

 
 
  Designed by D. van Dijk ©